Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

100.000 κόσμος - 199 Μπεεε - 2 Μνημόνια

"Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο"
Γ. Ρίτσος
Πολιτικοί: Για μια ακόμα φορα καταλυθηκε κάθε έννοια δημοκρατίας. Η μη εκλεγμένη μας κυβέρνηση αποφάσισε για άλλη μια φορά μόνη της, κλείνοντας τα αυτιά της στους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από τη βουλή. Μας απέδειξαν για ακόμα μια φορα ότι πρέπει να ψηφίζουμε 5 ανθρώπους με δυναμική ψήφων ανάλογης με το ποσοστό τους! Με δεδομενο ότι κάθε ένας που έχει διαφορετική άποψη απο το κόμμα του διαγράφεται ποιο είναι το νόημα να τους ψηφίζουμε και να τους πληρώνουμε. Δεν ξέρω αν η χρεοκοπία θα είναι η καλύτερη λύση, αν και κατα τη γνώμη μου είναι η μονή βιώσιμη, αλλά σίγουρα αυτοί οι πολιτικοί δεν είναι. Όση καλή θέληση και να υπάρχει από μέρους μας, πόσες φορές πρέπει να μας κοροϊδέψουν, πόσες φορές πρέπει να μας κλέψουν, πόσες κωλοτούμπες πρέπει να κάνουν για να τους γυρίσουμε την πλάτη.
Μπορω να φανταστώ τα οφέλη του Παπαδημου, του Βενιζέλου, του Παπανδρέου, και του Σαμαρα με τη νεα δανειακή σύμβαση.... Δεν μπορω να καταλάβω όμως τι θα κερδίσει ο Γλεζος, ο Θεοδωράκης και άλλοι πολλοί που λένε όχι. Ποιανού η άποψη είναι πιο κοντα στις ανάγκες του κόσμου τη συγκεκριμένη στιγμή; Έχουν υποθηκεύσει ελαφρά τη καρδία το μέλλον όλων μας. Πως γίνεται να αποφασίζουν άνθρωποι με συνολική περιουσία άνω των 400εκ. σε μετρητά και ακίνητα για το μέλλον ανθρώπων που ζουν με 700 Ευρώ το μήνα; Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του λαού και θα πρέπει να αποφασιστεί ο τρόπος καταδίκης τους εμείς θα απαντήσουμε "Ναι, σε όλα".
Δημοσιογράφοι: Κουφαλες δημοσιογράφοι σταματήστε επιτέλους να αναμασατε τα ίδια και τα ίδια! Όταν οι δυο πρώτες ειδήσεις σας κάθε βράδυ αναφέρουν σαν πρώτη είδηση τα "κακά" μέτρα και σαν δεύτερη της πιο τραγικές συνέπειες της χρεοκοπίας δεν προσφέρεται τίποτα. Δημοσιογράφος σημαίνει έρευνα! Δεν θέλουμε μαριονέτες του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του Παπαδήμου, έχουμε αρκετές. Να είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τον δρόμο των αφεντικών σας στην καταδίκη. Όταν απαξιώνετε 100.000 κόσμο που βρέθηκε στην πορεία για να δείξετε τις καταστροφές που έγιναν από 500-1000 άτομα είστε άξιοι της μοίρας σας. Δεν θα σας λυπηθεί κανείς!

Γιατί δεν δείχνετε τα χιλιάδες φωτογραφίες που υπάρχουν με αστυνομικούς ντυμένους κουκουλοφόρους; Γιατί δεν δείχνετε βίντεο από την πορεία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η προκλητική στάση της αστυνομίας για να διαλυθεί το πλήθος; Το ίδιο θα ήταν να ψηφιζόταν το νομοσχέδιο με 100.000 κόσμο απ'έξω και το ίδιο με άδειους δρόμους. Γιατί δεν καταδικάσατε την επίθεση στο Γλέζο και το Θεοδωράκη με το ίδιο μένος που καταδικάσατε τους κουκουλοφόρους; Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές 1-2εκ., οι πολιτικοί 100-200 δις. Οι κουκουλοφόροι κατέστρεψαν μαγαζιά, οι πολιτικοί όνειρα! Η φωτιά που επεκτάθηκε σε όλη την Αθήνα ξεκίνησε από τη Βουλή!


Μπάτσοι: Ότι και να πει κανείς για αυτή την κατηγορία "ανθρώπων" είναι λίγο! Πραγματικά περίμενα ότι κάποια στιγμή κι αυτοί θα αλλάξουν πλευρά. Αντίθετα η στάση τους γίνεται συνέχεια και πιο προκλητική και πιο προβλητική προς όλους. Δημιουργείται παντού εχθρούς και θα το βρείτε μπροστά σας. Βρείτε τους δολοφόνους που ψέκασαν 90χρονους γιατί να είστε σίγουροι ότι θα τους ψάξουν άλλοι. Συνεχίστε να κυλιέστε στη λάσπη....

Στο παρακάτω βίντεο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ περνάνε μέσα από το πλήθος με τα μηχανάκια με σκοπό να το διασπάσουν. Αφού το καταφέρνουν εν μέρει και δεν υπάρχει άνθρωπος κοντά βάζουν σειρήνες και πετάνε βόμβες κρότου-λάμψης και φωτοβολίδες για να δημιουργήσουν κλίμα επεισοδίων.  






Λαός: Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζει. Όσο κι αν δεν μας αρέσει αυτό έτσι είναι! Εμείς τους ψηφίσαμε, εμείς θα τους υποστούμε. Το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται να αλλάζουν πολλά ακόμα και τώρα. Γύρω στο 45% αθροιστικά θα ξαναψηφίσει την κυβέρνηση του μνημονίου. Αν θέλουμε να αλλάξουμε, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να σταματήσουμε να αποποιούμαστε τις ευθύνες μας! Δεν συγχωρούνται άλλα λάθη εδώ που φτάσαμε. Ας σταματήσουμε να βολευόμαστε με τα λίγα! Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να ζητάμε το αδύνατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου