Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κατρακύλα δίχως τέλος για το Κ.Κ.Ε.

Χωρίς σταματητό φαίνεται να κυλάει προς την πάτο του βαρελιού το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Ό,τι έχτιζε τόσα χρόνια φροντίζει μέρα με την μέρα να τα ισοπεδώνει με αναίτιες, ηλίθιες κινήσεις και ανακοινώσεις που στοχεύουν μόνο στην ισχυροποιήση του εσωστρεφούς κλίματος που καλλιεργεί εδώ και χρόνια. Πλέον το Κ.Κ.Ε. έχει σταματήσει να εκφράζει το λαό, εκφράζοντας μόνο τα απαρχαιωμένα μέλη του που έχουν μείνει στην εποχή του 1950 βλέποντας παντού εχθρούς.

Γεγονότα δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε... Είναι πάρα πολλά πλέον! Αυτό που μου προκάλεσε όμως ιδιαίτερη εντύπωση είναι η υποκρισία τους στο θέμα της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου που με ένα σωρό ανακρίβειας περί των πρακτικών του το Δεκέμβρη του 2008 προσπαθεί για άλλη μια φορά να καπηλευτεί μια "εξέγερση" την ώρα που ήταν απών! Αυτές οι μέρες δεν ανήκουν σε κανένα κομματικό σχηματισμό!

Διαβάστε τι έγραφε ο Ριζοσπάστης εκείνες τις μέρες για το συμβάν και τι γράφει σήμερα το portal του 902! Δυστυχώς για το Κ.Κ.Ε. όσοι ήταν μάρτυρες, ξέρουν...

Φαίνεται ότι η χθεσινή ανακοίνωση αναρτήθηκε στο site του 902 μόλις βγήκε από το K.K.E. generator χωρίς να ελεχθεί... Πρέπει να ξυπνήσετε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου