Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το συσσίτιο της ντροπής



Κατά τη διάρκεια της διανομής ακούγεται ο ύμνος των Ναζί

Από τον Μαϊο του 2012 και μετά η Χρυσή Αυγή έχει βάλει στην καθημερινότητα μας πλέον τη βια και τον τραμπουκισμό. Βία λεκτική αλλά και σωματική. Τσαμπουκάς ψωρουπερηφάνειας του Ελληνα. Με την απόλυτη στήριξη της ΕΛΑΣ η Χρυσή Αυγή καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα, παραβιάζει το Σύνταγμα και σίγουρα κάποια στιγμή θα επιχειρήσει την καταλυσή του. Παρά τις εξαγγελίες του Καμίνη και του Δένδια για απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης η Χρυσή Αυγή με το έτσι θέλω (βασικά με το γιατί μπορώ της αστυνομίας) μοίρασε χθες τρόφιμα μόνο σε Ελληνες. 

ΜΑΤ και Ναζί στην ίδια πλευρά
 Εκμεταλλευόμενη την πείνα των ανθρώπων προσπαθούν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους αλλά και να κερδίσουν της εντυπώσεις από ένα σύστημα που καταρρέει. Ένα σύστημα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στήριζε και στηρίζει την ανισότητα, την ατιμωρησία, δικαίωνε το νόμο του ισχυρού και διατυμπάνιζε την εξίσωση των άκρων. Παρόμοιεςκινήσεις «φιλανθρωπίας» είχε κάνει και η Κου-Κλούξ-Κλαν πολλά χρόνια για να προσπαθήσει να καλύψει τα εγκλήματα της αλλά και να κερδίσει νέους οπαδούς που δεν μπορούσαν να δουν την υποκρισία και τα οφέλη πίσω από αυτές τις κινήσεις.

Στα βήματα αυτής της τρομοκρατικής οργάνωσης η Χρυσή Αυγή δείχνοντας ότι δεν διαφέρει καθόλου ούτε από τους φασίστες του Γ’ Ράιχ προωθεί τα σχέδια της στηριζόμενη στον εκφασισμό της κοινωνίας. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» έγραφε ο Κάλβος. Τα βαμμένα με αίμα από τους μετανάστες, και τους εργάτες στη Μανωλάδα φαγητά της Χρυσής Αυγής μοιράζονται σε Ελληνες. Μαθαίνουν στον κόσμο να ζει σε βάρος όλων των άλλων προωθώντας την ανθρωποφαγία, όπως έκαναν τόσα χρόνια οι πολιτικοί που οι ίδιοι αποδοκιμάζουν. Δεν έχουν απλά να μοιράσουν θέσεις και μοιράζουν τρόφιμα. Είναι οι ίδιοι που θα σου πουν όμως σε λίγα χρόνια «μαζί τα φάγαμε» και γιατί όχι «μαζί σκοτώσαμε». Οι δύσκολες στιγμές δεν ξεπερνιούνται με σκυμμένο το κεφάλι και καταπάτηση της όποιας αξιοπρέπειας έχει απομείνει. Θέλει Τόλμη για να γίνει ο καθένας από εμάς αυτόβουλο ον, χωρίς ανάγκη καθοδηγητή με στόχο το γενικό καλό. Θέλει Αρετή που υποστηρίζει την αλληλεγγύη και την προσφορά στη θέση του μίσους και της απληστίας.

Η κυβέρνηση δυστυχώς στηρίζει με τις αποφάσεις της την έλλειψη παιδείας, κλείνοντας το μάτι στη Χρυσή Αυγή, και επενδύει στο γεγονός ότι πολλοί νέοι/νέες δεν θα ακούσουν ποτέ τη φράση «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» 
Μαθήματα μίσους σε ανήλικα παιδιά!

2 σχόλια:

  1. δεν υπαρχουν συσσιτια ντροπης, υπαρχει δημοσιογραφια ντροπης και υποταγη μπροστα στην ατελεια χαρτου οπως η δικη σας υποταγη των μμε, ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως σου έγραψα και σε άλλο post δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν περίμενα κάτι άλλο από έναν οπαδό της Χούντας. Νομίζω ότι μπορώ ακόμα να εκφέρω ελεύθερα την άποψη μου μέχρι να έρθετε εσείς στα πράγματα

      Διαγραφή