Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Πρωτιά της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση



Όπως ενημερωθήκαμε χθες το site των Παραπολιτικών κατέβασε τη δημοσκόπηση που έδειχνε τη Χρυσή Αυγή να κινείται πάνω από τα όρια της αυτοδυναμίας και κοντά στο 50%. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τη νέα αυτή δημοσκόπηση αλλά μιλήσαμε και με τους αντισυστημικούς Χρυσαυγίτες βουλευτές. 

Όπως θα δείτε και στο γράφημα παρακάτω η Χρυσή Αυγή τελικά πήρε ποσοστό γύρω στο 60% που της δίνει την αυτοδυναμία μέσα στη βουλή πράγμα που δεν είχε καταφέρει ούτε η Χούντα του Παπαδόπουλου. Χωρίς τανκς, χωρίς στρατό το αντισυστημικό κόμμα της Χρυσής Αυγής εκμεταλλευόμενοι μόνο την έλλειψη παιδείας αλλά και τον πόνο των Ελλήνων, κινητοποίησε τους οπαδούς της και ψήφιζαν σωρηδόν και φανατικά στο γκάλοπ των Παραπολιτικών. Μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι πάνω από το 60% των ψήφων προήλθαν από IP της ΓΑΔΑ.

Η δημοσκόπηση που απέκρυψε το σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής

Το άθροισμα των ψήφων μπορεί να υπερβαίνει το 100% αλλά αυτό έγινε μόνο και μόνο από τη θέληση του κόσμου για μια άμεση αλλαγή που δείχνει την απήχηση της Χρυσής Αυγής στον κόσμο. Ο Νικός Μιχαλολιάκος που σήμερα γιορτάζει τη σύλληψη του για τρομοκρατικό χτύπημα δήλωσε ότι δεν θέλει να χαθεί ούτε ψήφος και ζήτησε να αυξηθούν οι βουλευτές όσο χρειαστεί αρκεί να αποτυπωθεί πλήρως με πλήρη αναλογική η παραπάνω δημοσκόπηση.

Μετά από την τεράστια επιτυχία του λαϊκού κινήματος των ασφαλιτών ο αντισυστημικός βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης περικυκλωμένος από 150 αντισυστημικούς αστυνομικούς και 4 κλούβες των ΜΑΤ δήλωσε μπροστά στους εκστασιασμένους οπαδούς του κινήματος: «Αστυνομικοί και αστυνομικίνες, ο λαός μας θα νικήσει! Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, θα σκοτώσουμε, θα μαχαιρώσουμε αλλά δεν θα λυγίσουμε! Θα αυξήσουμε το στρατό στα σύνορα μειώνοντας τα κονδύλια στην παιδεία. Το σύστημα που μας έφερε ως εδώ παραπαίει και εμείς είμαστε αυτοί που θα το αλλάξουν!» Σε εκείνη τη στιγμή τόνοι κρέατος και πατάτας άρχισαν να μοιράζονται στο αλαλάζον πλήθος που γέμιζε τα περιπολικά με τρόφιμα.

Αλλά και ο Ηλίας Παναγιώταρος με δήλωση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωση έγραψε: «Η ΕΛΑΣ θα καιρδείση ότι κι αν κάνουν οι δανησταις και ο Σαμαράς. Το δύκιο ίνε με τους δινατούς κι εμύς απότελούμασται από μποντιμπιλντεράδες. Μανταίψτε πιος θα ίνε ο νεικητίς τον επώμενον αικλογών. Βένυ, Βίντι, Βίκυ! »

3 σχόλια:

  1. οταν θα γινουν εκλογες τοτε θα δουμε το χιουμορ σας..κι αν νομιζετε οτι ειρωνευεστε την χα, κανετε μεγαλο λαθος..εμας τους συμπατριωτες σας ειρωνευεστε , που μεχρι τωρα σας ακουγαμε σαν αρνια...τωρα πια θελουμε την τιμωρια ολων οσων εκαναν τους σπουδαιους με τα χρηματα του ελληνικου λαου και εσεις καντε οσο χιουμορ θελετε..ξυνο θα σας βγει μαλλον...ο λαος εχει προχωρησει μπροστα, εσεις εχετε μεινει στασιμοι οι δημοσιογραφοι και οι διανοουμενοι, μαλλον απο το πολυ φαγοποτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με ακούγατε εμένα προσωπικά γιατί δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος, ούτε πολιτικός! Αν ο λαός έχει προχωρήσει κι με αυτό εννοείται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε αφού το 1940 και ο Χίτλερ μάλλον πίσω είναι και χρονολογικά και σαν αντίληψη. Αν δεν σας αρέσει το χιούμορ μου μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε άλλο blog με ναζιστικό χιούμορ της αρεσκείας σας...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμε στο αφιερώνω... Πες μου τι άλλο φοβάσαι και θα γίνω https://www.youtube.com/watch?v=A6xigEvUsLs

    ΑπάντησηΔιαγραφή