Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δρέψτε τους καρπούς που σπείρατε

Σαράντα χρόνια μετά την Χούντα και περίπου εβδομήντα χρόνια μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο των Ναζί οι φρικτές εκείνες μνήμες επιστρέφουν με το "προεκλογικό αγώνα" της Χρυσής Αυγής. Όλοι μας περιμέναμε αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Όλοι εκτός από τα πολιτικά κόμματα ίσως καθώς και τους περίπου 500.000 ψηφοφόρους τους. Η αβεβαίοτητα, η τρομοκρατία των μεγάλων κομμάτων αλλά και η "αγανάκτηση" έβαλε τους νοσταλγούς του Χίτλερ μέσα στη Βουλή. Πρέπει να αναζητήσουμε την πηγή του προβλήματος και να αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του. Φταίμε όλοι που οι φασίστες διεκδίκησαν και κέρδισαν μια θέση στη "δημοκρατία" μας.

Κύριε Καρατζαφέρη, δεν πρέπει να εκπλήσεσαι για τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και δεν δικαιούσαι να τις καταδικάζεις. Εσύ έβαλες πρώτος από όλους φασίστες μέσα στο κοινοβούλιο. Βορίδης, Άδωνίς, Πλεύρης και εσύ προσωπικά είστε οι πρώτοι που άρχισαν να καλλιεργούν το μίσος και να δημιουργούν το δίπολο ακροδεξία ή άνθρωπος.

Κύριε Σαμαρά, η προσέλκυση όλων των φασιστοειδών στο κόμμα μας δημιουργεί ανοχή σε όλους τους ομοϊδεάτες τους. Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από την εμφάνιση του Βορίδη με το τσεκούρι κι όμως εσείς στην Νέα "Δημοκρατία" τους δίνεται κυρίαρχο ρόλο δίνοντας βήμα σε ρατσιστές και δολοφόνους. Ο δικός σας δυναμιτισμός του κλίματος μέσω τρομοκρατικών δηλώσεων και απειλών από τη στιγμή που αναλάβατε πρόεδρος της ΝΔ έχει οδηγήσει το λαό σε αυτοκτονίες και βίαιες πράξεις.

Κύριε Βενιζέλο, η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για τη λύση του μεταναστευτικού ζητήματος. Κάθεστε και κοιτάτε αδρανής τα τεκτενόμενα και κάθε φορά επιδίδεστε σε δακρύβρεχτες δηλώσεις όταν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες τα κράτη κερδίζουν ότι μπορούν από τους μετανάστες. Εσείς το καλλιεργείται σαν το κυρίαρχο πρόβλημα αποπροσανατολίζοντας το λαό από τα πραγματικά του προβλήματα.

Κύριε Τσίπρα και κυρία Παπαρήγα, όταν μιλάμε για ανθρώπινη ζωή δεν πρέπει να διαχωρίζουμε το έθνος, τη φυλή ή την καταγωγή. Ο θάνατος και η βλακεία δεν έχουν πατρίδα. Αφουγκραστείτε το πρόβλημα και προτείνετε βιώσιμες λύσεις για αυτό. Κλείνοντας τα αυτιά σας στα προβλήματα που δημιουργεί το μεταναστευτικό καλλιεργείτε μεγαλύτερο μίσος ανάμεσα στο λαό.

Πρέπει να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά! Με τα ίδια ακριβώς βήματα ξεκίνησε ο Χίτλερ την "πολιτική" του πορεία. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε  και να μην πέσουμε στο επιπεδό τους. Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας για το ποσοστό τους και για τις πράξεις τους. Κι ίσως έχουμε τις μεγαλύτερες. Δεν είναι αντίδραση να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή, είναι έγκλημα! Πρακτική φασισμού δεν είναι μόνο αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης, φασισμός είναι να το βλέπουμε και να κοιτάμε αδιάφορα. Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα αυτό το πρόβλημα, θα το βρούμε απέναντι μας πολύ σύντομα!

Φασισταριά, αν νομίζετε ότι με αυτές τις πράξεις σας μας φοβίζετε κάνετε μεγάλο λάθος. Πιο πολύ μας ενώνετε με κάθε σας χτύπημα. Δυστυχώς έπρεπε να χτυπηθεί βουλευτής για να δεί ο κόσμος το πραγματικό σας πρόσωπο, λες και οι μέχρι τώρα ενέργειες σας δεν αρκούν. Με το ξύλο λύνουν τις διαφορές τους μόνο τα ζώα και γι'αυτό δεν μας κάνει εντύπωση η συμπεριφορά σας. Ακόμα όμως κι αυτά δεν κρύβονται μετά την επίθεση πίσω από την βουλευτική ασυλία γυρνώντας στη φωλιά τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου