Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κωλοτούμπες: Γιώργος Καρατζαφέρης

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στο blog με τις κωλοτούμπες που έχουν κάνει κατα καιρούς οι πολιτκοί και όχι μόνο της χώρας. Αρχίζουμε από τον Καρατζαφέρη, ο οποίος κάνει ότι μπορεί κάθε φορά για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος στόχος παρά μόνο η συμμετοχή του στην κυβέρνηση, δυστυχώς με οποιοδήποτε κόστος.

1ο βίντεο: Στο παρακάτω βίντεο ο χέρι-χέρι αναφέρει ότι οι Προβόπουλος και Παπαδήμος δεν έχουν το ανάστημα να σταθούν απέναντι στους Ευρωπαίους. Προφανώς τότε δεν ήξερε όιτ μπορεί να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα ώστε να αρχίσει να γλείφει.





2ο βίντεο: Βγαίνοντας εξαργισμένος από το Προεδρικό Μέγαρο δηλώνει ότι μόνο ο Παπαδήμος μπορεί να σταθεί σαν πρωθυπουργός της Ελλάδας απέναντι στους Ευρωπαίους. Αυτές οι δυο δηλώσεις έχουν μόνο 5 μήνες διαφορά. Τι άλλαξε ενδιάμεσα στην προσωπικότητα του Παπαδήμου κανείς μας δεν ξέρει.



Το χειρότερο είναι ότι τα ΜΜΕ αναμασάνε ότι ο Καρατζαφέρης ήταν αυτός που βοήθησε στη δημιουργία της οικουμενικής κυβέρνησης με την πρόταση Παπαδήμου. Πόσοι από αυτούς πραγματικά το πιστεύουν και τι προσπαθούν να καταφέρουν με αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου