Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Πολιτικά ... παιχνίδια

Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες και η ψυχαγωγία είναι απαραίτητη. Επειδή οι ώρες εργασίες είναι πάρα πολλές και τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μέσα από ένα υπολογιστή για να διασκεδάσουμε είναι πάρα πολύ λίγα σας παρουσιάζουμε 4 παιχνίδια με "πολιτικό" περιεχόμενο.

Τσαρούχια: Πόσες φορές έχετε θελήσει να πετάξετε κάτι στον Γ. Παπανδρέου την ώρα που μιλούσε στη ΔΕΘ; Σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα πετώντας του τσαρούχια... Όποιος κάνει το μεγαλύτερο σκορ γίνεται πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μυγοσκοτώστρα: Οι έλληνες πολιτικοί πιο βρώμικοι από κάθε μύγα ξεπηδάνε από δω κι εκεί με νέα σχέδια, νέα όνειρα αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σκοτώστε τους!

Σφεντόνα: Ρίξτε με σφεντόνα έναν από τους τρεις τελευταίους πολιτικούς (Παπανδρέου, Καραμανλή, Σιμήτη) όσο το δυνατόν πιο μακριά. Προσέξτε μην σας σταματήσουν τα διάφορα σκάνδαλα. Αυτούς δεν τους σταμάτησε τίποτα.

Τούρτα: Είστε στο Ελληνικό κοινοβούλιο και τους ακούτε να προκαλούν συνέχεια με διάφορα λεγόμενα τους. Δεν θέλετε να τους πετάξετε μια τουρτίτσα να το βουλώσουν; Κάντε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου